درباره اداره تغذیه

بسمه تعالي

معرفي اداره تغذيه

اداره تغذيه به عنوان يكي از حساسترين ادارات دانشگاه كه مديريت، برنامه ريزي و نظارت خدمات رساني و ارائه ي غذاي دانشجويي و  رستوران هاي آزاد و ترياها  و نانوايي  را بعهده داشته و آماده سازي، نصب و راه اندازي و تعميرات، تجهيزات سالن هاي غذاخوري،  نظارت و كنترل تهيه، خريد، كنترل كمي و كيفي اقلام غذايي مورد نياز براي طبخ و توزيع بيش از ۶۰۰۰ پرس( صبحانه،‌ناهار،‌شام) به صورت روزانه اعم از دانشجويان ،‌كاركنان و اعضاء هيئت علمي از جمله وظايف اين اداره مي باشد. اداره تغذيه در نوع ارائه خدمات رساني خود توجه به ايمني و بهداشت غذا  و نظرات و ذائقه هاي مصرف كنندگان  را در كانون  توجه قرارداده است  .كليه امور نظارت اعم از نظارت بهداشتي، كيفي و كمي توسط پرسنل مجرب و متخصص اداره تغذيه و به صورت تمام وقت صورت مي‌گيرد. پرسنل نظارتي اداره تغذيه به كليه مراحل تهيه اقلام اوليه غذايي، آماده سازي، پخت، توزيع و خدمات رساني نظارت نموده و به صورت روزانه گزارش عملكرد نظارتي خود را ارائه مي نمايد كه با توجه به آئين نامه اداره تغذيه و آئين نامه تخلفات و جرائم مندرج در قرارداد مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

بخشهاي مختلف اين اداره به اين شرح است:

۱ـ بخش نظارتي: متشكل از كارشناسان مجرب تغذيه و بهداشت كه به صورت تمام وقت نظارت بر حسن انجام كار از لحاظ كمي و كيفي و بهداشتي خدمات غذايي را از سوي پيمانكاران مختلف را عهده دار هستند و گزارشهاي روزانه نظارتي خود را جهت بررسي و ارزيابي به اداره تغذيه ارائه مي نمايند.

۲ـ بخش اتوماسيون : وظيفه ي ارائه آمار تفضيلي از خريد غذاي دانشجويي، روز فروش غذا ، بررسي و نظارت بر رفع ايرادات دستگاهها و نرم افزارهاي مربوطه و ...... را عهده دار مي باشد.

۳ـ حسابداري : امور مربوط به ارائه صورت وضعيت مالي پيمانكار و مسايل مالي اداره تغذيه را عهده دار مي باشد.

۴ـ دفتر اداره تغذيه : كليه امور مربوط به مراجعات دانشجويي، تسويه حساب و ..... را عهده دار مي باشد.

واحدهاي تابعه :

۱ـ سلف سرويس مركزي: ارائه غذاي دانشجويي در اين مجموعه ي بزرگ صورت مي گيرد كه شامل سالنهاي متعدد غذاخوري، آماده سازي و پخت و سردخانه ها و انبار مواد غذايي مي باشد.كه جهت توزيع غذاي يارانه اي دانشگاه مي باشد كه دانشجويان در سايت dining.iut.ac.ir  اقدام به رزرو غذا پيش از موعد سرو انجام مي دهند .لازم به ذكر است كه عمده توزيع غذا در اين محل انجام مي گيرد كه در هر وعده دو نوع غذا در برنامه از پيش تعيين شده  توزيع مي شود. موقعيت جغرافيايي آن مقابل مسجد دانشگاه مي باشد.

۲ـ رستورانهاي آزاد شماره۱ و ۲ : وظيفه ارائه خدمات آزاد غذايي را عهده دار مي باشد و به ترتيب در طبقه همكف مهمانسراي شماره ۱ و مهمانسراي شماره ۲ قراردارد.

۳ـ رستوران سنتي: در طبقه همكف خوابگاه شماره ۲ برادران واقع شده و خدمات غذايي متفاوتي از رستوران آزاد را در قالب سنتي ارائه مي نمايد.

۴ـ غذاهاي آماده(fast food) : در طبقه زيرين مجموعه سالنهاي مفاخر واقع شده است.

۵ـ ترياهاي متعدد در اماكن مختلف دانشگاه

۶ـ لقمه لذيذ: در بازارچه دانشجويي قرار گرفته است.

۷ـ نانوايي: در نزديكي مجموعه غذاخوري مركزي قرار گرفته و تهيه نان براي اماكن مختلف غذايي دانشگاه و نيز ارائه خدمات به دانشگاهيان را عهده دار است.

============================================

  سرپرست اداره تغذيه :    الياس عباسي         تلفن  ۲۴۱۱-۲۴۹۸

 مسئول دفتر اداره تغذيه : اعظم فرامرزي           تلفن ۲۴۱۱         

  دفتر نظارت :                                               تلفن ۷۵۱۱ 

============================================

شما ميتوانيد هرگونه نظر، پيشنهاد و انتقادات خود را در جهت بهبود خدمات رساني در اداره تغذيه با ما در ميان بگذاريد.پست الکترونيکي:  nourishing@of.iut.ac.ir

چارت سازمانی اداره تغذیه